Vím ale já si to neuvědomím

Vím ale já si to neuvědomím

Anotace: tahle báseň vychází ze zkušeností a je osobního charakteru ovšem netýká se mě

1. Jezdím všude kde tě mám, život si ale takový dělám sám. Peníze za tebe vždycky klidně dám, i když pak na nic jiného nemám. Nejspíš asi zůstanu sám a pak odejdu tam, kam chodíme všichni, hlavně ti co jsou na popravišti.

2. Život ten si vůbec nehlídám, někdy nevím kudy kam. Rychle jezdím jako blázen, při jízdě se dívám na zem. Támhle byl ten strom, do kterého udeřil hrom. Já snad tomu nevěřím, že se s tím vůbec láteřím. A takhle běžně jezdívám, strach ten vůbec nemívám.

3. Jednou tě to chlape zničí, i všechny co si na tom fičí. Říkám ti to snad stokrát ,, Kašli na to!", jenže pro tebe už to je cenější než zlato. měl bys mít teda veliké obavy abys v brzké době nedostal kladivem do hlavy. A NE říkat si pořád, ono se to spraví. Ty mi nejsi lhostejný, jenže ty už nikdy nebudeš stejný! Říkat už nic nebudu, mám tě jako pobudu. Držím ti palce, ale jestli takhle půjdeš dál, budeš potřebovat znalce.
Autor Wob, 06.01.2008
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí