Moře a já

Moře a já

Anotace: na molu u moře....jen lahev a já......a moře:-)

)Je tu moře a já,
v milostném souznění,
plus láhev jediná,
jsme přeci dospělí….

2)Jen vlny přidrzlý,
tříští se o molo,
hřbety maj vážně zlý,
jinak klid okolo.

3)Tím mořem chci být,
chci vlnou se stát,
chci běžet ne jít,
na molu se smát.

4)Sedim a přemítám,
s mořem se zmítám,
směřuju do nikam,
přec nad nim si lítám…..

5)Listy palem ve vánku,
něžně přikyvují,
snad uložím se ke spánku,
bůh ví jaké pikle kují…..

6)Jen moře a já,
čisté hvězdné nebe,
láhev jediná,
mám v moři trochu sebe….

7)Zas moře a já,
přidá sůl do očí,
ať náš pláč sílu má,
nikdy to neskončí…..

8)Sůl v moři je nekonečná,
proto nedojdou nám slzy,
tak jak láska bude věčná,
přec na slzy je brzy….
Autor Migel, 06.01.2008
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: Lucie Teru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí