Vyznání

Vyznání

Anotace: Význaní lásky k tajemné,dlouho milované osobě....

Vyznání lásky

1)Jeden tvůj pohled,
sráží mě na kolena,
dyť nemáme dohled,
a láska je povolena.

2)Toužím po tvém pohlazení,
já toužím po tvém doteku,
po milostném zauzlení,
pojď se mnou zalést pod deku…..

3)Když dívám se ti do očí,
tak mě verše napadaj,
svět se rychleji zatočí,
a jenom slabší odpadaj…

4)Tvoje sladké tělo,
nejradši bych zulíbal,
jo mazlit by se chtělo,
a vše co můžu bych ti dal…
Autor Migel, 06.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí