Šílené

Šílené

Anotace: ...je lidské chtění...

Šílené jsou dny, kdy toužím
šílenější chladné noci,
samotnému ďáblu sloužím
zcela vzdána jeho moci

Šílená jsou noční snění
šílenější touha chtivá,
žádost moji duši plení
jako děvka náruživá...

Šílená jsou přání těla
šílenější duše chvění,
dusím v sobě výbuch z děla
žádné léčby na to není

Šílená jsem když Tě cítím
jak Tvůj dech mi tělo hladí,
šílenější v prudkém bití
srdce se srdcem se sladí.

Šílená jsem, když tě volám
do duše Ti otisk ryju...!
Šílenější dny jež zdolám
dokud tvář tvou nevymyju…
Autor Isobel, 06.01.2008
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vášeň. Ta umí s člověkem zacvičit.

29.02.2008 16:49:00 | IvoMaria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí