Počítám

Počítám

Anotace: S kytarou zní sice líp, ale mám ji ráda...

Počítám a den ke dni skládám
Počítám kalendář obracím
Počítám drobné si střádám
Počítám snad jednou všechno zaplatím

Posílám si dopisy a z cest pohlednice
Píšu si lístky na stůl i na polštář
Nechávám si vzkazy na záznamníku
Dělám si uzel na každém kapesníku

Mívám notes plný poznámek
Po kapsách nosím hromady zpráv
Do diáře si píšu tisíce akcí
Stejně se nakonec sama sobě ztrácím

Hledám se ve všech známých mapách
Hledám se v místech kam nikdy nechodím
Hledám se v zakouřených hospodách
Hledám se a stejně se míjím
Autor Písnička, 17.06.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí