Víla – Hančí

Víla – Hančí

Anotace: trošinku rozverná .))

Znám jednu dobrou vílu
skotačí mezi knihami
svou duši dává k dílu
má velké srdce na dlani

Je milá, usměvavá
dvě tváře v pravdě bodré
a lásku kolem dává
zlé rychle mění v dobré

Když zacinká jí padla
vydá se do světa
po práci není zvadlá..
má výdrž.. poeta .))

A co se děje potom..
přijďte se podívat
dáme si dobrý kafčo
a budem povídat .))

O tom, že stojí za to
se smát a radovat
že milovat je víc něž zlato
a můžem si i zazpívat .))
Autor Bean, 17.06.2005
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Koza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vem do duetu vílu svou a nauč jí píseň o Vás dvou.. ST

15.06.2010 12:59:00 | Koza

Tak to nevim, na Hančí jsem eště nikdy (myslim) nekoukala, takže netušim, jestli ses strefil či nikoliv, ale napísaný to je rozhodně hezky.

19.10.2005 14:45:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí