modlitba

modlitba

Anotace: je to dávno...rok 2003

nesnesitelná krása snění
zemi v nebe změní,
až vesmír ustele si do věčnosti
a zavře nekonečné oči,
pak křídla motýla nicoty
se stanou modlitbou
za probdělé noci
všech opuštěných srdcí,
tak nač ten pláč?!
vždyť je to jen život a smrt,
zánik a znovu vznik,
v nekonečném snu
jen poutníkem jsi,
pak utrhni motýlu křídla
a modlitbu pošeptej
hvězdám na nebi,
ať smíření nabyde své pravé podstaty
amen
Autor Kim (Ta samá Kim), 07.01.2008
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Jiparo, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc hezká!

07.01.2008 13:27:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí