Dospělák

Dospělák

Anotace: Kouření je démon...

Marlbora, eLeMka, Petry
šlukuju jak zběsilý
poběžím zas do trafiky
pro kartónek za chvíli
Nedbám rady zdravotníka
ni ministra Julínka
s cígem život mi utíká
z mládí je jen vzpomínka.
Co povídaj ostatní, to je mi,
říkám, fakt šumák
ať si mluví kdo chce co chce
s cigárem jsem dospělák.
Nechci z řady vybočovat
chodím kouřit za chajdu
chodí tam půl naší třídy
jsme IV. B z Tanvaldu!
Autor kofka, 08.01.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: pennywise, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ti teď nevím, jestli když jsem ti jí otipnul oba neporušujeme zákon o zákazu propagace tabákových výrobků :-D

08.01.2008 07:35:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí