Hloubka pode mnou..

Hloubka pode mnou..

Anotace: Hloubka pode mnou.. (Automatický text)

Hloubka pode mnou..

Stojím na kraji propasti,
mířím do hlubin,
chci objevit co skrývá její nitro,
ty stojíš
a nic neříkáš.

Šeptám ti do ucha
a prosím tě,
abys byl jen můj.

Né!

Je pozdě!
Lásko!
Letím a padám,
padám vstříc novým dnům,
chtěla jsem dům,
být s tebou
a teď letím,
ty jsi jen svůj..

Už u mě nestojíš,
oči na mě krásně neklopíš,
skončila pohádka,
srdce mi buší,
lítost dere se mi z očí,
duše tak bolí
- ještě stále letím...
Autor LOMI, 09.01.2008
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: jitro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeětě letím než se dotknu dna o které se roztříštím už sama

17.01.2008 12:50:00 | jitro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí