O opičce

O opičce

Anotace: Vztahy mezi zvířaty jsou nevypočitatelné..

Opička na stromě seděla.
Do chlupů si prděla.
Celá větev smrděla.

Ta opička prděla s takovou urputností,
že připravila strom
o všechno jeho listí.

Opičák to vše pozoroval
zdáli
a rozhodoval se
má-li
rozběhnout se, vyskočit
a dát opičce pěstí.

Rozhodl se kladně.
A opička?
Hrabe se teď v bahně.
Autor Gustav Imbecil, 09.01.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, Blázen? =)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kruý, ale docela fajn... =)

09.01.2008 23:10:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí