Lidice 2002

Lidice 2002

Anotace: ...když tak občas koukám na zprávy...

Slzy...
Nenávist...
Slzy...
Touha...
Návrat...
Slzy...
Převrat...
Fraška...
Procitnutí...
Slzy...
Kdo osuší slzy Lidic???
Kdo promine co se stalo???
Kdo zapomene???
Znovu rozkvetla spálená zem
Znovu vyrostly zbořené domy
Znovu lidé žijí ve vesnici
A padlí jsou tu s námi
Neodpustitelné nesmí být prominuto!
Ani zapomnění nesmí být dopřáno vrahům!
Lidice znovu žijí, ale padlí jsou tu s námi
Jen dlouho mluvili cizími ústy těch, kdož neměli být vyslyšeni
Ale zapomnění nesmí být dopráno vrahům!
Chtěli by změnit svůj hnusný obraz v historii světa
Chtěli by očistit svá špinavá srdce
Chtěli by spasit své zatracené duše
Chtěli by omýt své krvavé ruce
Jejich přání bylo vyslyšeno, ale zahubilo tisíce, snad i miliony...
Uvrhlo národ náš v rozvrat a hanbu
Není nic co by nebylo přeplaceno zpět
Ale raději nechť zůstanou tam, kde jsou
Lidé by mohli začít vzpomínat
Jen slzy Lidic nemohou být nikdy nadobro osušeny
Smutek...
Slzy...
Stesk...
Slzy...
Marnost...
Jen ti krož přežili mají snad právo soudit minulost...
Autor Cybermud, 18.06.2005
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí