Planoucí kříže 1993

Planoucí kříže 1993

Anotace: Kdysi jsem se zamýšlel nad tím, že vše může být opačně... co když zlo je dobré a naopak. Vždy záleží na úhlu pohledu... Kolik lidí tolik názorů? Přeci jen jsem se občas pokusil si představit, jaké by to bylo, kdyby vše bylo obráceně...

V temnotě dávných věků, za zvuků zapomnění...
...umírá na hranici krásná dívka.
Byla samam, byla krásná, musela zemřít - pravda jasná

Satana povstal, oči plné vzteku: "Vraždíš můj lid!!!
Přistoupil ke kříži a rukama mávnul - ukázal Ježíši jeho vnitřnosti...

"Budu hádat ze tvých střev, kolik lidí ještě zemře...
...dám ti vypít tvojí krev. Tak poznáš co je ...
...utrpení!!!

Prázdná dutina břišní, tlející maso kolem, napovídá,
že mistr dokonal své dílo.
Ve tváři Krista je úděsný škleb...
připomínající vzdáleně stín kříže, který mu byl vypálen do duše

"Jsi můj a ty to víš!!!"
"Ještě jednou se mi vzepřeš a já sám ti vyrvu srdce!"
"Vím, že mě slyšíš, protože já slyším tvůj bolestný řev nad ztrátou syna!"
"A to mi dělá dobře!!!"
"Křič ještě Hosopdine, nechť mám radost ze smrti. Jdu si pro tvůj dech!"
"Naučím tě umírat!!!"
Autor Cybermud, 18.06.2005
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neříkám, že to je dobrá báseň :) Taky mi v té době bylo 16 let :)

20.11.2007 16:51:00 | Cybermud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí