Návrat

Návrat

Anotace: ...dobře, dobře, je trochu sentimentální, ale měla jsem nějakou sentimentální náladu....takže pokud vás to pohorší, tak se omlouvám.........

Zas chtěla bych být tou holkou nevinnou,
co objevuje svět s každou vteřinou.
Chtěla bych být tou holkou beze smutku,
co ulicí jde a rodičům bezstarostně svírá ruku.
Chtěla bych znovu vidět všechno naivně,
a vesele volat mami, tati, koukejte na mě.
Chtěla bych zas žasnout nad krásou svítání,
s kufříkem v ruce jít a hledat poznání.
Chtěla bych znovu v tvé náruči spočinout,
v tom měkkém bezpečí, v té, jež nevyměnila bych za jinou.
Ač milovat budu tisíckrát,
vždycky se vrátím k tobě.
Děkuji Ti.
Mami.
Autor feenuit, 11.01.2008
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: lalej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí