Večer

Večer

Anotace: Myslím, že mě opouští můza.. tak asi jeden z posledních výškrabků.. co z ní ještě zbylo.. no nevim.

Mám ráda večer,
když se Slunce sklání,
jen vítr mě hladí
tvou něžnou dlaní..

Jen vítr mi čechrá
moje krátké vlasy
a jen on mi šeptá
-tvým hlasem asi..

Mám ráda večer
když pomalu se stmívá
a tvýma očima
se na mě Měsíc dívá..

Mám ráda noc
tvým dechem na mě dýchá
poslouchám ji napjatě,
je tak smutná a tichá..
.
Autor Euka, 19.06.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí