basnička pro všechny co se radi mají

basnička pro všechny co se radi mají

Anotace: tak a je tu další můj výtvor po ránu

Už jsem vstala zlato moje
slunce svítí do pokoje
včera jsem se trošičku
zdržela na skleničku

doufám že i Ty bez nehody
prožil jsi party svoji
A teď už jsi v říši snění
kde se všechno v krásno změní

Já Tí ke klidnému spánku
posílám pusinku po červánku
až se vzbudíš a očka Tvoje
rozhlédnou se do pokoje

stačí vyslovit mé jméno
které vždy tak pěkně znělo
a já taky v mžiku jen
změním s v Tvůj krásný sen
Autor Pika, 19.06.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí