Pro kritika

Pro kritika

Anotace: Pavla

Kritik je jako slepice,
která kdáká,když ostatní snášejí vejce.

Proto se nebojme psát,
kdož píše od srdce a rád
vždyť nechceme medaile či řád.

Nechceme nikoho uspokojit
svými výkony,
chceme jen potěšit lidičky
co jsou jako my.

Když někdo rozkoš z kritiky má
o rozkoš z krásných věcí,
sám sebe obírá.

Nejsme tu profíci,
jen to cítíme ,toužíme říci
jednou se to povede,
podruhé zas ne,
každý přece píšeme
tak,jak umíme.

17.1.2005
Autor takova, 19.06.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

umíme i neumíme..píšeme proč píšeme!!
a když zrovna nepíšeme..tak si sladce pečeme :o))

31.08.2005 11:59:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí