Ber nebo nech být

Ber nebo nech být

Anotace: z 27.12.2003. Wizarde, promin, novejsi sice mam, ale zrovna nemuzu najit. Ale doufam, ze tahle se ti bude libit ;-)

Jestli nechceš bejt se zmrdama
Tak budeš už navždy sama
Ber nebo nech být
Můžeš už navždy sama žít

Svině a prasata
na nich oblek a kravata
Buď povrchnost mít ráda
Nebo navždy ukázat jim záda?

Hrají si na dobráky
Než vytáhnou svý čuráky
Nazvou tě děvkou
Holkou tak lehkou

Jestli chceš mít někoho
Jedno - vyber kdekoho
Všichni jsou stejně falešní
Všichni do jednoho- kreténi!

Dokážou zlehčit cit
A lásku v půllitru piva utopit...
Autor Fate, 12.01.2008
Přečteno 599x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,tleskám!Hajzláci jedni(pouze někteří)

24.01.2010 22:46:00 | susana načeva

Fate,tak tuhle neznám. Je teda pěkně vostrá!Nemáš i něco poetického?

12.01.2008 12:07:00 | Wizard

no tak to se máme na co těšit, :)

12.01.2008 11:01:00 | Lipschowski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí