Dluh

Dluh

Anotace: Občas procházím takovým obdobím, ze kterýho je se třeba vypsat. Jakkoliv. Načmárat pár slov, abych ulevila duši...

Už si nic nedlužíme
Sobě navzájem splatili jsme dluhy
Bylo to tak spravedlivé (...?)
Jednou jsi přišel ty
A jindy zase já
Takže si nic nedlužíme

Není si co vyčítat
I přeplatek nám smazal čas
Minulost tu prostě nezměníš ( ! )
Jednou to byl dům můj
A jindy... zas ten tvůj
Takže si není co vyčítat

"Ta rána, co jsi zasadila,
byla hluboká a krvácela!"
I já tě měla ráda... kdysi
Ale pamatuješ tehdy v létě
I ty zradil jsi mě
Už si vlastně nic nedlužíme

Není si co vyčítat
Tys mě taky míval rád
Takže si nic nedlužíme ( ! )
Snad jen a možná
Jen ten čas co jsme si dali
Snad dluhem je ten čas

XI.I.MMVIII
Autor Di, 12.01.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí