Ty

Ty

Anotace: takový byl ,je a možná už bude,ale mě se to už netýká

Máš pro povinnost šestý smysl ,
pro lásku žádné nadání.
Máš jasný směr a jasný cíl,
nehodláš ztradi jediný díl.
Když nejvíc máš tak nejvíc ztrácíš,
tohle snad nikdy nepochopíš.
Ztráty a nálezy kdo se v tom vyzná,
oprava bez záruk nebývá jistá.
Opravit nelze co zlomeno je nastokrát,
vyhodit můžeš to akorát.
Vyhodíš,uklidíš a jedeš dál.
Jen silní vítězí,jsi jejich král.
Autor aluša, 12.01.2008
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí