Ta postava, co tu bude stát

Ta postava, co tu bude stát

Anotace: Prolíná se zde budoucnost s minulostí a do toho se připletla přítomnost...

Přišla náhle, kde se vzala,
s kudličkou si pohrávala.
Bílé nohy, bílý krk.
V ruce papír, husí brk.
Ta posatva, co tu stojí.

Čerň jí prýští z očí,
hlava se mi točí.
Podpis krví jí dám,
snad je to Ďábel sám.
Ta postava, co tu stála…
Autor C.alwen, 12.01.2008
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí