Středověk

Středověk

Anotace: Ve zkazkách dávných věků je divů bezpočet....

V kolbišti jetele
za vlády bludných řas
zřel trn hrot přítele
hrot v květu zrůdných krás

šup s hrotem do těla
kůže je slabý štít
ač všechno věděla
nechala políbit

svou ruku anděla
a teď jej čeká hřbit-
ov
a
rov.
Autor Krikloun, 12.01.2008
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí