I Slunce má více podob

I Slunce má více podob

Anotace: Naděje na lepší zítřek umírá poslední....Běž a hledej smysl života a ukaž světu své světlé stránky duše a uvidíš že budeš šťastný...

Před očima temný záblesk…
Jen velké množství negativní energie..
Tak to je, když trápí srdce stesk..
Kéž by mě napadla nějaká strategie..

Ten pocit prázdnoty
a doufání, že bude lepší zítřek..
Jen nepropadnout do temnoty..
Jak to, že neunesu ani malý křížek…?

Ten anděl z dálky na mne volá
a přeje si, abych šla za ním..
Jen bolest ze mne sálá
a proto půjdu - možná, nevím..

Prosit o lásku nikdy nebudu…
Je to zvláštní pocit, když se srdce propadá
Mladý člověk těžko nese křivdu,
když tvrdost srdce na trůn usedá..

Točí se život, točí se dál..
Chci stoupat k výšinám a na tváři nosit úsměv..
Když plní se to co sis přál…
a hladí tě krásný vnitřní zpěv…

Nasedáš na koně a necháš se unášet krásou bytí..
Tohle je život , když cítíš svobodu a radost v duši..
Vzduchem se vznáší čerstvé natrhané kvítí
Každému tolik láska v srdci sluší…

Záříš tisícem podob štěstí
a tvoje oči třpytí se jak sluneční záře…
Slunce ,když živým paprskem svítí..
To je jak pohled do tvé tváře…
Autor klara07, 13.01.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla, Bůchví...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) hezké

01.05.2008 21:43:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí