Pro sestru...

Pro sestru...

Anotace: Ona ví...

Jsem ráda, když jsem s Tebou,
vždycky to zvládneme ve dvou!
Nikdo si nezaslouží tvoje slzy,
svoji šanci budeš mít brzy.
Lidí okolo máš sebe hodně,
Kdo ti však potvrdí, že jsou pro tebe vhodné?
Víš co je na tobě nejlepší?
Že pořád jen nebrečíš.
Že si umíš slzy utřít a říci dost,
zařvat si: ,,Ano, bylo toho na mě moc!´´

A však vzpomínej na to,
že pořád mě tu máš.
A když ti někdo ukáže sevřenou pěst,
Tak na mě si můžeš vylít svůj hněv.
Autor BlackQueen, 13.01.2008
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí