Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Prostě vzpomínka...

S kloboukem hluboko do čela,
šeptal jsem Vám slova nesmělá,
často jste po nich brečela,
ale dát slzy na odiv nechtěla.

Namaloval jsem pro Vás anděla,
křídla měl rozpálená doběla,
a i když byla celá umělá,
alespoň tu chvíli, tu malou chvíli letěla.

Kapička potu se koulela,
Vy jste mi kapesníčkem ji setřela,
ale líbat jste mne tehdy nesměla,
a dnes už ta touha zřejmě vyčpěla.

S kloboukem hluboko do čela,
namaloval jsem pro Vás anděla,
ale Vy jste mne tehdy líbat nesměla...
Ta vzpomínka je už trochu omšelá.
Autor malý medvěd, 13.01.2008
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, SummerRein, WAYWARD, kokeš od pana krbce, labuť, takova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se mi fakt libilo pěkná moooc moc.

24.02.2008 23:06:00 | mexx

To je super!

24.02.2008 02:06:00 | WAYWARD

hezky sis pohrál s formou :)

24.02.2008 00:43:00 | kokeš od pana krbce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí