V zahradě Smrti..

V zahradě Smrti..

Anotace: Sbohem, Péťo..

V trávě tiše kráčící,
v černém hábitu, s kosou,
vede dítě pláčící
zahradou zvlhlou rosou.

Pláč, ač tichý, je slyšet všude,
i mrtvým do srdce se zarývající.
Další život ukončen bude,
bude další duše mlčící.

Poslední motlidba k andělům doznívá,
už se konec blíží..
Naposled mu ptáček zazpívá
o všem, co ho tíží.

Strach se zvětšuje, pláč sílí.
Dětské tělo se třese.
Smrt sekne- bolest trvá jen chvíli..
Vítr poslední výkřik světem nese...
Autor Vision of me, 13.01.2008
Přečteno 363x
Tipy 10
Poslední tipující: Anejet, Theara, Estel Erunáme, Danah, Syala, Nola77, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ach bože, neee....krásné, ale tak kruté!! Kdo zažil, ví...

13.01.2008 22:51:00 | Theara

smutné a silné verše

13.01.2008 19:17:00 | Danah

Než napsání, spíše Tip za to co jsi tím chtěla říct. Ale určitě se rád podívám na další dílka...

13.01.2008 14:57:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí