;*;*;*;*;*

;*;*;*;*;*

Anotace: ;§%;§%

Těžké chvíle,hlavu v dlaních
slzy k životu se derou
myšlenky že bídu žití
vychutnáváš vrchovatou měrou.

Poznání však jedno,jisté
přetěžká věc odpuštění,usmíření
bylo , jest a bude
to správné života pochopení.
Autor Báček, 19.06.2005
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí