Poutník 2

Poutník 2

Anotace: Krátká a dřívější verze Poutníka...

Poutník jdoucí tunelem,
nemá co jíst a pít,
je si jist svým údělem,
ví, že dál nechce žít.

Zcela sám a opuštěný,
jen on a jeho svědomí,
svět je před ním uzavřený,
už nikdy se víc nedozví...
Autor Lucyinka, 13.01.2008
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí