Sen

Sen

Anotace: O snu, ve kterém mnoho lidí žije

SEN

Žijeme ve lži velkoměsta,
do mlhy halí se cesta,
Láska se ze života vytrácí,
lidé honí se za prací,
životu vládnou peníze,
lidi, co je to za krize?

Ach světe, trošku jsme zaspali,
spali jsme spali a smysl hledali,
Láska nás pořád sleduje z povzdálí.

Spali jsme spali a žili jsme sen,
teďka se probuďme a jděme ven,
vždyť venku je Lásky slunný den.
Autor Manik, 20.06.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí