Srdce plné..

Srdce plné..

Anotace: z čeho si vybrat?...s láskou v srdci se těžko rozhoduje..

Láska?
Jasná na sněhu jiskra.
Štěstí?
víc než světlo se blýská.
Radost?
kytice růží, jarní bál..

Nenávist?
V očích blesky, pomsta blízká.
Smutek?
To je když si srdce stýská.
Neštěstí?
Krůpěj krve a svatý Grál.

Láska
plní život sladkou poezií.
Štěstí
s láskou pospolu je v harmonii.
Radost
v očích tvých za srdce bere.

Smutek
srdce marnou láskou dere
Neštěstí
je proměněnou beznadějí
Nenávist
dělá ze života parodii.

jenomže..
Láska
dělá ze života peklo.
Milovat věčně?
s leckým by to seklo!
A proč propadá jí celý svět?
jen drobná chyba!
selhání věd..
Autor Badya, 14.01.2008
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí