Jak

Jak

Anotace: Jak se mi zdá mé denní bytí....

Jak černobílá duha z rána
jak světlo muže Lusseyrana
jak přítel, co tvou ruku chyt
jak nezmařená touha žít
jak provinění v zapomnění
jak pozdní noční posmutnění
jak růže z ruky milencovy
jak zrcadlo, co neodpoví,
jak jinovatka v ranní mlze
jak klauna škleb, co dráždí drze
jak pýcha světem opředená
jak láska v truhle zabedněná
jak úsměv, co ti z očí prýští

JSME MALÉ LOUTKY NA JEVIŠTI.
Autor Dilla, 14.01.2008
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: maena, Badya, jára spots, NikitaNikaT., W.Ginny, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký:-))

21.01.2008 21:41:00 | jára spots

jo..malé loutky na jevišti..je dobré zakončení

17.01.2008 21:31:00 | W.Ginny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí