Obilné pole s havrany

Obilné pole s havrany

Anotace: Dle obrazu Vincenta v.G.

Nebe to náhle potemnělo
Do duše kus nálady své vtělilo
Pak na obzoru
Jak přízrak zlověstný
Havrani černí kupředu se valili
Čím dál více jich bylo
Až v nebi i v duši to šílelo
Tak blízko už nadosah byli
Zrovna teď
Nad žlutým polem s obilím kroužili

V tom poli pak cesta klikatá
Co náhle uprostřed končila
Jak čára života utnutá …
Autor WWW, 20.06.2005
Přečteno 656x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí