Nechám se vést

Nechám se vést

Anotace: Tarja Turunen - Our great divide

noc se zatočila dokola
ve víru valčíku
v černém fraku
čas se uklonil
smím prosit?
odmítnout bych neměla
pod lustry z hvězd
nechám se vést
v rytmu vzdechů
té nejkrásnější hudby
na parketách z mechu
tančíme do rána
až bledost nezvaná
zhasne náš bál....

sundám si střevíčky
a stoupnu na špičky
ve tvé náruči
budu tančit dál...
Autor Verena, 14.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 13
Poslední tipující: dva, Bíša, Psavec, vodnař, WhiteSkull, Raduzk, Roger
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Necháváš hodně prostoru pro fantazii.

19.02.2008 14:39:00 | IvoMaria

To bude vášnivý tanec.

15.01.2008 11:24:00 | Psavec

Hned bych šel tancovat...

15.01.2008 07:43:00 | Raduzk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí