ROZHOVOR

ROZHOVOR

Anotace: ...liché řádky já, sudé Sluníčko! :-)

Ráda bych ti říkala ta nejněžnější slova!

Ano miláčku, od tebe je slyším rád znova a znova!

Kdyby tě nebylo, byla bych smutná!

Ale já tu jsem, takže tato obava není nutná!

Miluji ten příval lásky, když na uvítanou ti mávám!

Lásko, a právě ten, ti tolik rád dávám!

Sluníčko, nejsme my blázni?

Možná Mirunko, ale šťastní!
Autor Dalimila, 20.06.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí