lež nehnutě

lež nehnutě

Anotace: stejně všechny lži vedou k pravdě... nekoukáte na x-files nebo co?:)

po půlnoci
čeká
až se vrátí čas

v krku sucho
v očích mokro

v noci lež
a ve dne pravda

prázdnej pokoj
prázdný slova

zmuchlaná účtenka
seznam hříchů
za který zaplatíš

v krku srdce
v očích sen

o půlnoci
čeká
až se vrátíš

v noci pravda
a ve dne lež
nehnutě

voňavý cigáro
kouř hezkejch vzpomínek
štípe do očí
rozpouští sny
štípe v krku
rozpouští srdce
mizí

teď je řada na tobě

a připrav si hotovost
protože šeky

neberu
Autor bittersweet, 16.01.2008
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, colorka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí