Klíč

Klíč

Anotace: opet nestastna laska...

Na to, aby jsme udrželi náš vztah,
na to jsme měli lano krátký,
a vždycky jsme počítali se zadními vrátky.

Jednou se otevřela hlavní vrata,
a ty jsi byl venku na to tata.
Já jsem zůstala za nimi,
se svými vzpomínkami ...ano,opravdu jen s nimi!

Chtěla jsem vyjít zadními vrátky,
ale ty mě hodně rychle vrátily zpátky.
Zpátky do té zahrady, kde láska kvete,
zpátky do té zahrady, kde láska zaniká.
Poslaly mě zpátky ať najdu klíč,
který ty vrátka zamyká.

Ten klíč hledám dodnes,
asi sis ho sebou odnes.
Mám tě pořád ráda,
a jestli ne z lásky,
tak alespoň jako kamaráda.
Autor Janica, 20.06.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí