Víra

Víra

Anotace: nevěřím

Víra v sebe,
víra v život.
Víra v Tebe,
strach z dalšího.

Co drží Tě na nohou,
když duše Tvá padá,
Proč nespadneš na zem,
na holá záda...

Prý vůle jen stačí,
bys měl jistý krok.
A tvé srdce dračí,
Ti zajistí skok.

Skok z propasti smutku,
do níž jsi zapad.
Krok k životu bez předsudků.
Jen utopie-nápad.

S osudem bojuje,
ten kdo v něj věří.
V život se obuje,
kdo víru svou střeží...
Autor Šerák, 16.01.2008
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: dablik007, Anita Buchtová, saddova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Belmon, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

A co děláš ty???

20.03.2008 23:59:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí