Tyto slova

Tyto slova

Anotace: prvni a posledni zamilovana....

Tyto slova patří tobě jen
a není to jen pouhý sen.
Chci ti říct,že měla jsem strach,když jsme spolu začínali,
ale tys mi dal to,co jiní mi brali.
Mé pochybnosti o tobě jsou tytam
a já teď jen tebe v srdci mám.

A když tma padá kolmo k zemi,
tak strašně smutno je mi.
V tu chvíli toužím být u tebe
a snést ti třeba modré z nebe.
Nespím celou noc,
protože se mi stýská moc a moc.

Mám chuť tě chytit za ruku
a vylézt na Brooklynský most
a tam se s tebou líbat
dokud nebudu mít dost.
Až budeme spolu chci zastavit čas
a dotýkat se tě zas a zas.

Často se ptám sama sebe
jestli to spolu zvládneme,
jestli brzy nevychladneme...
Někdy možná ano,
ale nebude to tak rychle.
To dřív stane se kruh z krychle.

Když jsi mě poprvé políbil
celá jsem se chvěla.
Nevěděla jestli mám jít pryč
nebo jestli jsem to chtěla.

Teď už jsem si ve všem jistá
a možná,že pro mě osud něco chystá.
Nakonec chci ti říct,že si tě moc vážím
a udělat ti něco ošklivého se nedvážím!
Autor Janica, 20.06.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí