Pomalinku sfoukáváš

Pomalinku sfoukáváš

Anotace: doufám, že se to třeba někdy dostane k tomu správnému člověku...

Pomalinku sfoukáváš
plamínky mého bytí
doufám, že tě zápal plic
jednoho dne chytí...

Pomalinku sfoukáváš
plamínek po plamínku
ještě jeden, a pak další
za tatínka, za maminku...

Knoty chladnou, záře mizí
modrají ti líce
od teď budeš na vždy cizí
a ty???
foukáš více...

Foukáš, foukáš...
stojíce i sedíce,
chodíce i ležíce...
foukáš, foukáš...
dlouho budeš
plamínků mám tísíce...
Autor Cherry.Label, 16.01.2008
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, blue, Petbab, zzlatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ale pozor na sté nic, jež umořilo osla... jinak výborná básnička..

06.04.2008 12:52:00 | chicacheca

Tomu se říká vitalita, člověk vydrží mnoho...

17.01.2008 08:09:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí