Myšlenky na mládí

Myšlenky na mládí

Mazlím se myšlenkami
na své mládí.

V hlavě mně zní
luční zvonečky ,
utíkám po lukách,
bosé nožičky se
koupou v ranní rose,
v červené sukničce
točím se dokola,
padám mezi kvítí,
mé mládí mně kukačka
přivolá.

Jsem tak volná.
Své paže k životu
napřahuji,

jsem to já,

poznávám to děvče z luk,
má smělý pohled,
nenosí šíp a luk
a přece svou láskou
jak do terče zasáhne .

Šťastna jsem,
že poznala jsem mládí,
mám radost,
když život tak pádí,
ze západu slunce
nad obzorem,
ze své mysli,
která zpívá sborem
jak krásné je stále žít.
Autor devcatko z jetele, 17.01.2008
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí