SMRT nevyhnutelná

SMRT nevyhnutelná

Anotace: rodime se slzami v ocich a se slzami v ocich druhych odchazime

Už slyším zvonky,
co odzvonily ty pěkné chvilky.

Chvilky co ztrávil jsem s vámi,
chvilky kdy už nebu v objetí mámy.

Chvilky na které nezapomenu,
jen si na ně buď v nebi nebo pekle vzpomenu.

Tímto kdyby se cokoli semnou stalo chci dát zbohem všem co rádi mě měli,
těm co za mnou stáli a ne jak ostatní se mi smáli.

Děkuju těm co můžu říct přátelé,
za ty chvilky veselé.

Děkuju i těm které jsem miloval,
nebylo jich tolik,
na to abych je sem maloval.
Oni sami ví!
A pokud ne jejich srdce jim napoví.

Teď odcházím do věčného snění
a můj život vzplane v zapomnění.
Autor Li_on, 17.01.2008
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neodcházej...

28.01.2008 01:32:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí