Růže rozkvetlá

Růže rozkvetlá

Anotace: Tato báseň je pro divku, kterou máte moc rádi, a chcete ji potěšit nějakou hezkou básní.

Lásko má jediná,
si moje růže rozkvetlá,
co mi píseň krásnou zpívá
a já se nad ní rozplývám
a nic nevidim,
jen na Tebe se dívám,
s Tebou se jedině dobře mívám.

Jsi jako z jara rozkvetlý květ,
který dává radost všem,
jsi jako sluníčko na nebi,
bez kterého by nebilo světlo na Zemi,
a kdyby jen Tvé světlo zhaslo,
v mé duši by vše
s citem pohaslo.
Autor SPEADER, 20.06.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí