Dívka mých snů

Dívka mých snů

Anotace: Tato báseň je pro dívku kterou máte rádi a vyznat jí lásku.

Jsi dívkou s hladkou tváří,
s úsměvem který jen září,
úsměv a štěstí všem kolem sebe rozdáváš,
pomocnou ruku všem v nouzi podáváš.

Jsi spanilým snem a i mým přáním,
jen o Tobě mám krásná zdání,
sny i krásné představy mám,
vše co bude v silách mých Ti dám,
jsi prostě dívka mých snů,
jen s Tebou chci prožít,
spousty krásných dnů.
Autor SPEADER, 20.06.2005
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí