Dobrý den

Dobrý den

Anotace: Jednou se tak ráno člověk vzbudí a má pocit, že ztratil něco ceného v tom života rychlém běhu. tak všeho nechá a jde to hledat...a tohle by mohl být dobrý den, říkám si často, já ubohý tvor...

Přišlo ráno
a bylo dobré.
Slunce zář
zakryla hvězdám pohled
a svět zalila
zlatavá zář svítání.

V lese u potoka
začalo zpívat
pár ptáčat
a nechtělo se věřit,
že by svět mohl být
i hrozné místo.

Dnes by byl dobrý den,
den všeho nechat
a začít znovu.
Dnes by mohl být ten den,
něco dobrého cítím ve vzduchu.

Posvěcen vodou z potůčku,
to lepší je snad jak voda svěcená,
v chrámu přírody,
to lepší je snad jak
v chrámu z kamene a cihel.

Dnes by mohl být dobrý den
smazat staré a začít znovu.

Někde v srdci to je-
já to vím,
Bohu zpívám o naději,
že to bude právě On
v kom svou novou existenci
zakořením.

Přišlo ráno
a svěží vítr začal vát,
voda v říčce ledová slibovala,
že dnes je dobrý den
hledat i nalézat.
Autor Koli, 19.01.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí