Vzteklá symfonie

Vzteklá symfonie

Anotace: miluju hudbu!!!

Divoký zápis, na notovém papíře,
moje duše propadá černý víře.
Vztek je inspirace k hudbě,
a jediný únik z pochybný reality v týhle době.
Myšlenky splývají a mění se jak věty symfonie,
a z obyčejnýho života se tak stává krásná melodie.
Melodie se zvrhlým podtextem,
který nabádá k všelijakým neřestem..
Autor Trophy, 19.01.2008
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..neřest...co je to neřes...docela jim holduješ...ve městě...

21.02.2008 14:15:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí