Modlitba

Modlitba

Anotace: +++

Má matičko smrt,
jež nade mnou bdíš,
ty mnohé o světě víš,
tak nářky mé slyš.
Tento svět,
pokrytectví skrývá
a lživé slova mívá.
Na mých zádech je tíha,
a opouští mne síla,
při pomyšlení na něj.
Slyš má slova,
pro člověká pouhá,
však pro mne posláním,
pro mě vnímáním
tvé blízkosti.
Skryj mne pod křídli svými,
nech se naopak hýčkat mými.
Ochraň mě před lží,
pokrytci pak budou jen tví,
živme se jejich krví!
Toť mé prosby k tobě!
Brzy se setkáme v hrobě,
kdy, to záleží na úmyslu tvém!
Autor Certain Expiry, 19.01.2008
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí