Před koncem..

Před koncem..

Anotace: ...

když se dny ztrácí
v davu bezejmenných
už moc času nezbývá..

stíny blízkých
tesklivě defilují
po bílé peřině..

..co je to tam ještě?
aha, ruce..
..dvě vyzáblé ruce,
moc moc slabé a skoro bez života..
..jak ty by mohly vyprávět!
než se ztratí v davu bezejmenných..
času je přece málo..

vlastně skoro žádný..
..stačí jen

na kratičké Sbohem..
Autor fialová, 20.01.2008
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: adida, Franti, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí