deprese je pro slabé

deprese je pro slabé

Anotace: vemte si z toho co chcete

Není o co stát,není oč se prát,
není proč si hrát ,není proč se smát.
Stromy umíraj a voda vysychá.
Slunce zhasíná,vítr utichá.

Čas přestává být vnímán,všichni který jsi znal
odešli pryč.
Vše ztrácí svůj význam,svět místo cukru vzal
do ruky bič.

A tak sedíš v koutě,se slovy zbořil se mi svět.
Otupělý výraz ve tváři podtrhuje ticho.
Jsi sám jako hrnek,co postrádá své ucho.
Teď máš právo to říct,vyslovit těch pár vět.

Máš depresi,chápu,teď ano.
teď na to máš svaté právo.
Autor Tom Abrhám, 20.01.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí