Baroko(31.8.07)

Baroko(31.8.07)

Anotace: Je řeč o Kate Moss. Dneska už se o ní tak moc nemluví, tak nevím, jestli byste si vzpoměli.

Tlustá církev, tlustí andělé,
kam se to lidičky, kam se to podějem?
Chudí jsou hubení a nectí módu,
já chci krásu, já chci domů.

Tlustá tchýně, tlustá žena,
dnes by byla všemi odvržena.
Dnes nějaká Kate určuje směr,
to jsou jen kosti, kosti plné děr.

Až se zas ženy nebudou bát nažrat
a ukážou všem co je to nas**t,
pak bude svět zase normální
a lidi budou k sobě humánní.
Autor C.alwen, 21.01.2008
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Liondande, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí