. . . . .

. . . . .

Anotace: . . .

Šumíš meluzínou,
vím, stále tě k ní přirovnávám…
/snad proto,
že stejně jako ona/
otvíráš schránku na vyprahlé dopisy – //
.
.
.
tak tiše
tichounce
.
.
.
a ani netušíš,
že zamykáš si mě
na tisíc západů úplňkové bledosti,
již kajícně krade namodralé noci
vůně tvého dotyku...
.
.
.
líbáš napjatost mého dechu,
spletitost jara a
smaragd svých očí –
/tu hlubokou lásku vyrytou na rameni/
.
.
.
jež odnáší si stálost
nezvyklých dnů
marnivého stýskání
//
/ty víš.../

.
Autor Nausika, 21.01.2008
Přečteno 339x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Ahimsa, Heda, D.Angel, Nút, Badya
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, takové, jakoby tajemné, že by se jenom osoba pro kterou to je psané v tom vyznala.

12.02.2008 18:53:00 | D.Angel

Tečky jsou super:)

23.01.2008 21:34:00 | Metcheque

Jako obvykle vysoce kvalitní.

21.01.2008 22:25:00 | Blazius

Nádherná křehká miluji tenhle styl ..
Malinkato mě ruší ty lomítka a tečky...

21.01.2008 22:09:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí