Mezilidské vztahy

Mezilidské vztahy

Anotace: všichni jednou budem v důchodu poslouchat DK

Potkal jsem babiznu,
měla tvář zděšenou.
Vzývala nebesa
zlomená v kolenou.

Zřejmě jsem se nelíbil
a dala to znát.
Kolemjdocí začali se
náhle pryč hnát.

Rozčísnul jsem hřeben,
jenž na hlavě mi pryštil.
Babka začala na Boha řvát
jen aby mě lištil.

Chtěl jsem ji jen uklidnit,
tak Amebix jsem pustil.
Okamžitě začala si
z nebe volat posil.

Nějak jsem se chytil
a do poga ji zatáh,
nachvíl jsem myslel si i,
že zlepšujeme náš vztah.

To do té doby než jsem paní
gládou rozšláp nárt.
Na omluvu věnoval jsem
krabku plnou Spart.

Zdvořile odmítla mi
přes záda holí,
teďka by mě zajímalo,
koho to víc bolí.

Křiváka jsem vysvlékl
a hodil ho na zem.
Zděšen z toho, že chtěla se prát,
stál jsem jako zmrazen.

Křičela, že drogy jsou zlé,
já nevnímal ji zvlášť.
Ještě nejsem ožralý tak,
abych cítil zášť.

Babka konečně zklidněná
odkulhala domů
a mně v kocovině zůstala jen
hlava plná zvonů...

zasraná kocovina!
Autor pigeon, 22.01.2008
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Elena Suchomel, shaamot
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D nemám slov a to je co říct.:-D

22.02.2008 15:43:00 | Kopretinka:-)

to jsi mě pobavil takhle po ránu :D

22.01.2008 12:18:00 | shaamot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí